Cizre’de 93 sandığın yeri değiştirilecek

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, 93 sandığın yeri değiştirildi.Şırnak'ın Cizre İlçe Seçim Kurulu, sokağa çıkma yasağı ilan edildiği günlerde şiddetli çatışmaların yaşandığı ve halen hendekler ile barikatların bulunduğu Cudi, Nur ve Sur mahallelerinde vatandaşla

Cizre’de 93 sandığın yeri değiştirilecek

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, 93 sandığın yeri değiştirildi.

Şırnak'ın Cizre İlçe Seçim Kurulu, sokağa çıkma yasağı ilan edildiği günlerde şiddetli çatışmaların yaşandığı ve halen hendekler ile barikatların bulunduğu Cudi, Nur ve Sur mahallelerinde vatandaşların rahat bir şekilde oylarını kullanabilmeleri amacıyla 93 sandığın yerini değiştirdi. İlçe Seçim Kurulu yetkilileri, vatandaşların oylarını kendi mahallelerinde kullanmaya devam edeceğini belirterek, sadece okulların değiştirildiğine dikkat çekti. Buna göre, Cudi Mahallesi'ndeki 47 sandık Menderes ve Ahmet Hani Ortaokulları ile Nuh Nebi İlkokulunda, Sur Mahallesi'nde 15 sandık Vatan İlk ve Ortaokuluna, Nur Mahallesi'ndeki 31 sandık ise Cizre Atatürk Anadolu Lisesi ile Metin Bostancıoğlu İlk ve Ortaokuluna kurulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler