Çimento Fabrikasiyla ilgili son noktayı koydu

Vakfikebir Ilçe kongresinde konuşan Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Milletvekili Erdoğan Bayraktar da Şunları söyledi:"Dünya'da ciddi sıkıntılar var. İslam bölgelerinde ciddi sıkıntılar var. Kalkinmanin gelişmenin ana aksi ana nedeni istikrardır. Biz ikti

Çimento Fabrikasiyla ilgili son noktayı koydu

Vakfikebir Ilçe kongresinde konuşan Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Milletvekili Erdoğan Bayraktar da Şunları söyledi:

10807004_847230835371398_1873404027_n.jpg"Dünya'da ciddi sıkıntılar var. İslam bölgelerinde ciddi sıkıntılar var. Kalkinmanin gelişmenin ana aksi ana nedeni istikrardır. Biz iktidar olmadan önce Dünya'ya yardım yapılamıyordu. Cok az yardım ediliyordu.

Vakfikebir en ahenkli ilçelerimizdendir. Güzel bir ivme kazandı. Muhammet (Bakan yardımcısı) kardeşimiz önümüzdeki süreçte ciddi katkısı olacak. Oluyor da.. Buradaki organize sanayı sorunu sayesinde çözüldü.

Yatırım adası isterdik. Sanayi olmadan gerçek refah olmaz. Hayvancılığı modern hale getirmeliyiz. Şalpazarı'ndan başlayıp Köprübaşı'na kadar. Hayvancılığı artırmalıyız.

Ben nasıl hizmet yaparım diyeceğiz ne olurum demeyeceğiz.

Çimento Fabrikası konusunda bazı seyler yaşadık. Çok ciddi kavgalar oldu. Tonya'nin istemediğini bende istemem. Ayşe Sula Köseoğlu davayı kaybetti.

Bayraktar, "Tonyalı hemşehrilerimiz bizim icin cok değerli. Onların istemediğini biz de istemeyiz. Ama bu bölge icin cok önemli bir projeydi. 2 bin kişi istihdam edecekti olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler