Çiçek'in küfür ve kavga isyanı!

TBMM Başkanı Cemi Çiçek gazetecilerin 'TBMM'de yine kavgalar, tartışmalar, hakaretler, küfürler yaşandı. Nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna şu yanıtı verdi:'Biz maalesef müzakere yapmıyoruz, kavga ediyoruz. Bir kaç arkadaş nedeniyle tüm meclis yanlış an

Çiçek'in küfür ve kavga isyanı!

TBMM Başkanı Cemi Çiçek gazetecilerin 'TBMM'de yine kavgalar, tartışmalar, hakaretler, küfürler yaşandı. Nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Biz maalesef müzakere yapmıyoruz, kavga ediyoruz. Bir kaç arkadaş nedeniyle tüm meclis yanlış anılıyor, yanlış tanıtılıyor.Bir kaç kişinin çıkardığı problemler sadece bunlar aslında ama hepimize mal ediliyor. Bugün atılan manşetlerinize de bakıyorum. Biz bunları hak etmiyoruz, bu meclis bunları hak etmiyor.

Eleştiri herkesin hakkıdır. Her eleştiri eleştirilecek eleştirilerdir. İç tüzükte herkes bir sataşma olduğu talebiyle söz hakkında bulunuyor. Siz müsaade etmezseniz konu başka yere gidiyor. Alın o zaman 2 dakika söyleyin diyoruz. Böyle şeyler olur. Meseleyi bu çerçevede değerlendirmek gerekir.

‘TUTANAKLAR DEĞİŞTİRİLDİ’ İDDİASI

Biz tutanaklardan söylenmiş bir sözü çıkarılamaz. Hiçbir kamu görevlisi böyle bir yola başvuramaz. Bu suçtur. Birinin hatırına birinin lehine kimse böyle bir hata yapmaz. Daha önce de böyle şeyler söylendi. Bunlar sadece yazılı olarak değil, ses kaydı da var. Kim bu iddia da bulunuyorsa gelsin kayıtları da dinlesin.'
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset