CHP'yi sarsacak iddia!

Siyaset kulislerinde müthiş iddia; İstanbul'un eski bir CHP'li ilçe belediye başkanı destek arayışı için Kandil'de KCK Yürütme Konsey Başkanı Cemil Bayık ile bir araya gelmek istedi. Ancak Bayık kabul etmedi.CHP'nin, kamuoyu tarafından tanınan, İstanbul'u

CHP'yi sarsacak iddia!

Siyaset kulislerinde müthiş iddia; İstanbul'un eski bir CHP'li ilçe belediye başkanı destek arayışı için Kandil'de KCK Yürütme Konsey Başkanı Cemil Bayık ile bir araya gelmek istedi. Ancak Bayık kabul etmedi.

CHP'nin, kamuoyu tarafından tanınan, İstanbul'un bir ilçesinde eskiden belediye başkanlığı yapmış bir ismin Kandil'e giderek görüşmek istediği bilgisi kulislerde şok etkisi yarattı. Edinilen bilgiye göre, eski belediye başkanı, KCK yöneticileriyle görüşmek için Erbil'e gitti. Örgütün temsilciliğini yürüten isimlerle irtibat kuran CHP'li talebini iletti.

BAYIK REDDETTİ

Görüşme gerekçesi de eskiden görev yaptığı ilçe belediye başkanlığı için kendisine ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için de bir başka isme destek istemek. KCK yönetimi talebi şaşkınlıkla karşılarken, Bayık'ın bunu reddettiği öğrenildi. Bu girişim KDP yetkilileri tarafından doğrulandı. Girişim hakkında yapılan görüşmelerde hükümet yetkililerine de bilgi verilmiş olabileceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset