CHP’ye üye olan Bekaroğlu sonunda patladı

CHP’ye üye olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’na tepkiler büyüyor. En ağır tepki MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz’dan gelmişti.Kazmaz, CHP’nin Bekaroğlu’nu partisine alarak Atatürk’ün kemiklerini sızlattığını ifade ederek, "Yazdığı makalelerde Atatürk’e hakare

CHP’ye üye olan Bekaroğlu sonunda patladı

CHP’ye üye olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’na tepkiler büyüyor. En ağır tepki MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz’dan gelmişti.

Kazmaz, CHP’nin Bekaroğlu’nu partisine alarak Atatürk’ün kemiklerini sızlattığını ifade ederek, "Yazdığı makalelerde Atatürk’e hakaret eden, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu’nun Sergey Bukka’nın 31 Temmuz 1994’de 6,14 m ile kırdığı ve tam 20 yıldır geçilemeyen rekorunu 15 Şubat 2014’de 6,15 m ile kıran Fransız Atlet Renaud Lavillenie’ye adeta nazire yaparcasına hakaret ettiği Atatürk’ün partisi olduğunu söylediği CHP’ye sırıkla yüksek atlamasına şahit olmuştur.

Bu şekilde dünya atletizm atlama rekorlarını zaten toptan elinde bulunduran Bekaroğlu yeni ve ulaşılması, taklit edilmesi adeta imkansız bir başarıya imza atmıştır” demişti.

PARTİ ÇALIŞMALARINA KATILACAĞIM

Rizeli Bekaroğlu bu ağır eleştirilere sonunda cevap verdi. Bekaroğlu: "Bana bu Türkiye'de hiç kimse sağcı diyemez. Bana sağcı diyenin alnını karışlarım. Ben sağcı falan değilim" dedi. Bekaroğlu şunları söyledi; “Önce bakacağım ne oluyor. Nasıl bir pozisyon nasıl bir kürsü verilecek ona uygun şekilde siyaset yapacağım. Şimdiye kadar ne yapıyorsam yine aynı şeyleri yapacağım. Ben kimliğimi düşüncelerimi falan değiştirmedim. Ha şunu da demiyorum, CHP bana benzedi diye bir şey demiyorum. Ben sayın Kılıçdaroğlu ile oturdum konuştum. Düşüncelerimi anlattım. Kendisi ne yapmak istediğini söylediler. Bu doğrultuda yeni bir dönem başlıyor CHP’de.. Bu dönemde bende siyaset yapacağım. Kendimi ifade edip parti çalışmalarına katılacağım. Bu partinin değişik konularla ilgili proje üretmesine katkı sağlayacağım

BEN EMEKTEN YANAYIM

Ben sağcı falan değilim. Sağ demek evrensel olarak sermayeden güçlüden statükodan yana demektir. Bende bunlara tavır koymuş bunun için bedel ödemiş bir adamım maalesef… Türkiye’de en kötü bir algıdır bu ve Türkiye’nin başına gelmiş en kötü şeydir. Sağ dindar falan cennete gider insanlar olarak algılanır. Solsa dinsiz falan böyle gavur öyle algılanır. Bu yanlıştır komünizmle mücadele döneminden kalma yeşil kuşak zamanlarından kalma kötü bir algıdır. Bunu yıkmamız gerekiyor. Ben emekten özgürlükten yana bir insanım.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset