CHP'ye Diyarbakır'da şok!

Havaalanında taksi durağını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, taksicilerle sohbet etti. Reşat Aksoy adlı taksici, akan kanın bir an önce bitmesini istedi. Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret ettiği için Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Yeni bir anayasa

CHP'ye Diyarbakır'da şok!

Havaalanında taksi durağını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, taksicilerle sohbet etti. Reşat Aksoy adlı taksici, akan kanın bir an önce bitmesini istedi. Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret ettiği için Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Yeni bir anayasa isteyen taksici, demokratik hakların güvence altına alınmasını da istedi. Çay içen Kılıçdaroğlu, daha sonra seçim otobüsüne binerek partilileri selamladı. Konvoyda çocuklar Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterisinde bulundu. Kuruçeşme kavşağında bekleyen bir grup ise Kılıçdaroğlu'na yuh çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset