CHP’ye bir ’saldırgan’ göndermesi de Taner Yıldız’dan

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP Genel Merkezi'ne silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan kişinin CHP'li vekillerle toplantı yaptığının ortaya çıktığını belirterek, "Tırnak içerisinde, "değerli bir vatandaş" tarafından böyle bir

CHP’ye bir ’saldırgan’ göndermesi de Taner Yıldız’dan

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP Genel Merkezi'ne silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan kişinin CHP'li vekillerle toplantı yaptığının ortaya çıktığını belirterek, "Tırnak içerisinde, "değerli bir vatandaş" tarafından böyle bir saldırının düzenlenmiş olması son derece manidar" dedi.

CHP Genel Merkezi'ne yapılan silahlı saldırı sonrası Hasan Ali Hamurcu'nun gözaltına alınmasının ardından açıklamalarda bulunan eski Bakan Taner Yıldız, saldırının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Değerli bir vatandaş" şeklinde hitap ettiği şahıs tarafından yapılmasının son derece manidar olduğunu söyleyerek, "Bir kez daha CHP Genel Merkezi'ne yapılan bu silahlı saldırıyı şiddetle kınadığımızı bütün milletvekili arkadaşlarım, bütün AK Parti İl Teşkilatı adına kınamak isterim. Geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha yinelemek isterim. Böyle bir şeyin tasvip edilmesi hangi gerekçe ile olursa olsun mümkün değildir. Bunu bir kez daha kınadığımızı belirtiyorum. Burada enteresan bir şey var Hacı Ali Hamurcu ile alakalı. Sayın Kılıçdaroğlu "Değerli bir vatandaş" diye nitelendirmişti. Bunun aslını açıkçası bizde öğrenmek isteriz. CHP'nin milletvekilleri ile beraber Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantısı düzenleyerek o anki Büyükşehir Belediye Başkanımız aleyhindeki yapılan bu çalışmaların şuanda hangi boyuta geldiğini de açıkçası bütün yalnızca siyaset hayatı değil Türkiye bunu öğrenmek isteyecektir. Kendisinin iddiaları var. O iddiaları bir kenara bırakalım ama tırnak içerisinde değerli bir vatandaş tarafından böyle bir saldırının düzenlenmiş olması son derece manidardır. Ama ne olursa olsun, hangi partiye olursa olsun şiddet emaresinin bu tarzda gösterilmiş olmasını hiçbir şekilde tasvip etmeyiz. Ama bu meselenin de aslını öğrendiğimizde herhalde farklı sıkıntılar ortaya çıkacaktır CHP ile ilgili. Bunu da merak ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset