CHP'nin seçim sloganı belirlendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Haziran seçimlerinde “Herkes için CHP” sloganıyla meydanlara inecek ve “CHP varsa, herkes için var” diyerek toplumun tüm kesimlerinden oy isteyecek. CHP, seçim kampanyasında çalışmak üzere Grey İstanbul ve Relax fi

CHP'nin seçim sloganı belirlendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Haziran seçimlerinde “Herkes için CHP” sloganıyla meydanlara inecek ve “CHP varsa, herkes için var” diyerek toplumun tüm kesimlerinden oy isteyecek.

CHP, seçim kampanyasında çalışmak üzere Grey İstanbul ve Relax firmalarıyla el sıkıştı. CHP, “herkes için CHP” sloganı ve logosuyla meydanlara inecek; Onur Akın’ın seslendirdiği “Bir ıslık da sen çal” parçasıyla meydanlarda oy isteyecek.

‘AYRIM YAPMAM’

“Neden herkes için CHP?” sorusunun yanıtını Kılıçdaroğlu, “aile sigortası” broşüründe verdi. Kasketiyle Bülent Ecevit’i anımsatan CHP lideri, boğazlı kazaklı fotoğrafıyla “seçim manifestosunu” açıkladı ve vatandaşları CHP çatısı altına şu sözlerle davet etti:

“Ben sağcı solcu diye ayırmam. Ben doğulu, batılı, kuzeyli, güneyli ayırmam. Ben zengin fakir, kadın erkek, işçi patron, çiftçi memur ayırmam. Kökenine bakmam, inancına karışmam. Tercihine aldırmam. Ben insanları CHP’li, AKP’li diye de ayırmam. Benim için yandaş yok, sadece ve sadece vatandaş var. Ve istisnasız her vatandaş bu ülkenin zenginliğinden hak ettiği payı almalı. Her vatandaş rahat bir nefes almalı. İşte ben buna inanırım. CHP varsa, herkes için var.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, AK Parti’nin kutuplaştıran ve ayrıştıran politikasına karşı, dil, din, inanç ayırımı yapmadan, toplumun tüm kesimlerini kucaklamak amacıyla “herkes için CHP” sloganını tercih ettiklerini söyledi.

CHP’NİN DÖRT SİLAHI

Toprak, seçimlerde en büyük silahlarının “aile sigortası” olacağını vurgulayarak, “Bunun dışında AK Parti’ye sürprizlerimiz olacak. AK Parti’yi gençlerle, işsizlerle, kadınlarla ve emeklilerle vuracağız. Toplumun bu kesimlerine yönelik mesajlara öncelik vereceğiz. Çünkü biz AK Parti iktidarından en fazla bu kesimlerin etkilendiğini ve mağdur olduğunu düşünüyoruz” dedi. Toprak, ana slogan dışında, seçimlerde ses getirecek başka sloganlar da hazırladıklarını ve onları da zamanı gelince kamuoyuna açıklayacaklarını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler