CHP'nin Ortahisar adayı Akbulut'tan açıklama

CHP Ortahisar Başkan Aday Adayı Muharrem Akbulut basın açıklaması gerçekleştirdi.Akbulut sözleri Trabzon’un sorunlarıyla başladı. Bir seneyi aşkın bir süredir Trabzon’da her yeri gezdiğinin ve sorunların köküne indiğinin dile getiren Akbulut projelerinden

CHP'nin Ortahisar adayı Akbulut'tan açıklama

CHP Ortahisar Başkan Aday Adayı Muharrem Akbulut basın açıklaması gerçekleştirdi.

Akbulut sözleri Trabzon’un sorunlarıyla başladı. Bir seneyi aşkın bir süredir Trabzon’da her yeri gezdiğinin ve sorunların köküne indiğinin dile getiren Akbulut projelerinden de özetler sundu. Akbulut konuşmasına şöyle devam etti:

“Trabzon iyi yönetilmiyor. Şu anki belediye başkanı her projeyi üzerine alıyor. Başa gelirken söylediği projelerin arkasında durma zahmeti göstermedi bugüne kadar.  Her dönem olduğu gibi bu dönemlerde de seçime doğru çalışmaları arttırdılar. Ama halkı mağdur ediyorlar farkında değiller. Ben 2 gün evimden çıkamadım. Belediyenin plansız yolları eşmesinden dolayı. Her yer çamur deryasına döndü.  Bunların dışında az önce söyledim şuanki başkan her yapılan projeyi kendi üzerine alıyor kendi yapmış gibi. Karayolları Müdürü bu işten çok rahatsız oldu. Ve en sonunda yaptıkları her yolun başına ve sonuna ‘Bu yol Karayolları tarafından yapılmıştır’ tabelaları koyarak işi çözüme kavuşturdu.”

MEYDANDA Kİ UCUBEYİ ORTADAN KALDIRACAĞIM

“Zamanında itirazlara rağmen yapılan meydandan viyadük ile bağlantı sağlanan Tanjant yolu var. Bu yolun Meydan parkı ile Boztepe arasına girmiş olması ve bu bütünleşmeyi bozması gerçekten çok kötü bir durum. Teknik ve mühendis arkadaşlarla bu konuları konuşuyorum. Onun oradan kaldırılmasını elimizden geldiğince sağlayacağız. Kot farkı ortada. Orda dal-çık şeklinde bir geçit yapılabilirdi.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset