CHP'li vekiller Silivri'ye gidiyor!

Milletvekili heyeti Ergenekon davası sanıklarından İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın, tahliye talebinde bulunacakları duruşmayı izleyecek.CHP, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Zonguldak Milletvekili Mehmet H

CHP'li vekiller Silivri'ye gidiyor!

Milletvekili heyeti Ergenekon davası sanıklarından İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın, tahliye talebinde bulunacakları duruşmayı izleyecek.

CHP, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'a destek için Silivri'ye gidecek.

CHP TBMM Grup Başkanlığı'nın yazılı açıklamasında, Ergenekon davasından yargılanan Balbay ve Haberal'ın 12 Ağustos Cuma günkü duruşmalarında tahliye talebinde bulunacakları hatırlatıldı.

Açıklamada CHP Grup Başkanvekilleri Emine Ülker Tarhan, Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile CHP milletvekillerinden oluşan parlamento heyetinin destek amaçlı Silivri'ye gidecekleri bildirildi.

Açıklamada milletvekili heyetinin Cuma günü saat 8.00'de Atatürk Havalimanı'nda buluşacağı ve Silivri'ye hareket edeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler