CHP'li vekilden Hakan Şükür çıkışı

 CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Konya'da katıldığı bir panelde, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün bir televizyon kanalında yorumculuk yapmasını "Ben bu milletin çocuklarına bedava ders anlatmak istedim olmadı, 150 bin dolara anlaşma yapm

CHP'li vekilden Hakan Şükür çıkışı

 

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Konya'da katıldığı bir panelde, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün bir televizyon kanalında yorumculuk yapmasını "Ben bu milletin çocuklarına bedava ders anlatmak istedim olmadı, 150 bin dolara anlaşma yapmış adam" diye değerlendirdi.

2002'de milletvekilliğine seçildiğini, öğretmen eşinin görev yaptığı okula gittiğinde, fizik dersinin boş geçtiğini fark ettiğini söyleyen İnce, okulun müdürüne, boş geçen derse ücret almadan girebileceğini söylediğini dile getirdi. İnce, şöyle devam etti:

"Bülent Arınç, 'siz yasamanın bir üyesisiniz. Derse girip ücret almasanız bile yasaktır' yanıtını verdi. Bakın ben diyorum bedava ders anlatacağım bu milletin çocuklarına, öbürü diyor ki 'Başbakan bana izin verdi', daha çocuk... Başbakan izin veremez. Verse verse Meclis Başkanı izin verir.

Sen Başbakanın memuru musun? Şike konusu konuşuluyor, yorum yok. Topu topu konuşacağın bir konu var, futbol zaten. Aldı kağıdı eline yemini okudu. Bir daha yok piyasada. Sen böyle mi milletvekili olacaksın. Milletin sorununu soruyorlar, 'ben bilmem büyüklerim bilir' diyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset