CHP'li Sapan sözlerini savundu

Daha önce, alkol alıp eşi Başak Sedef Sapan'ı hastanelik yapana kadar döven ve hamile olan eşinin bebeğini düşürmesine sebep olan CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan bu kez Erdoğan'ın kızına hakaretle gündemde. Yıldıray Sapan, Taksim'de göstericilerin

CHP'li Sapan sözlerini savundu
Daha önce, alkol alıp eşi Başak Sedef Sapan'ı hastanelik yapana kadar döven ve hamile olan eşinin bebeğini düşürmesine sebep olan CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan bu kez Erdoğan'ın kızına hakaretle gündemde.
 
Yıldıray Sapan, Taksim'de göstericilerin üzerine pala ile saldıran Sabri Çelebi'nin Fas'a kaçmasına tepki olarak "Biri çıkıp Sümeyye'nin k... palayla vursa ne olurdu acaba?" dedi.
 
MECLİS'TE KINANDI
 
CHP'li Yıldıray Sapan'ın, Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik sosyal medyada paylaştığı mesaj parti grupları tarafından kınandı.
 
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise CHP adına Başbakan Erdoğan’dan özür diledi.
 
Altay; "CHP camiası adına Sayın Başbakan'dan özür diliyorum. Doğru bir hareket değildir, hoş olmamıştır. Bir milletvekiline yakışmamıştır" dedi.
 
"PİŞMANLIK DUYMUYORUM"
 
Habertürk'e konuşan Sapan, attığı tweeti ve kendisini şu sözlerle savundu:  "Attığım tweet tepki içindi. Başbakan Erdoğan'ın bir yakınına aynısı yapılsaydı, Erdoğan bu kadar sessiz kalır mıydı bunu sorgulamak için attım.
 
Attığım için de pişmanlık duymuyorum. Onlar vücudun bazı bölümlerini cinsellik olarak algılıyor, biz vücudun bir parçası olarak bakıyoruz. Kızmaları, tepki göstermeleri bu yüzden."
 
"PARTİMDEN TEPKİ ALMADIM"
 
Kendini bu sözlerle savunan CHP milletvekili, tweet attıktan sonra takipçi sayısının hızla arttığını belirtti ve ekledi: "Partimden bir tepki almadım"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler