CHP'li İsa Gök de yemin etti

CHP'nin, 11 Temmuzda yemin etme kararına uymayarak, tutuklu milletvekilleri dışında yemin etmeyen tek milletvekili olan Gök'ü, bazı AK Parti'li milletvekillerinin alkışladığı görüldü.AK Parti'li sıralarından laf atılması üzerine Gök, TBMM Başkanvekili Meh

CHP'li İsa Gök de yemin etti

CHP'nin, 11 Temmuzda yemin etme kararına uymayarak, tutuklu milletvekilleri dışında yemin etmeyen tek milletvekili olan Gök'ü, bazı AK Parti'li milletvekillerinin alkışladığı görüldü.

AK Parti'li sıralarından laf atılması üzerine Gök, TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam'a ''Sol tarafa sahip olun'' diye seslendi. Gök, sataşmalara, ''Halkın önünde kimin ne yapacağını tarih gösterecektir, tarih doğrunun yanında olacaktır'' karşılığını verdi.

Gök, andiçmesinin ardından ''İradem tutuklu, bir imza da sen ver'' grubunun, tutuklu milletvekilleri için topladığı imzaları, birleşimi yöneten Sağlam'a sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset