CHP'li inceden iddialı çıkış:Siyaseti bırakırım!

CHP Grup Başkan vekili Muharrem İnce, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, siyaseti bırakma şartını açıkladı.TAVUK BESLERİMMuharrem İnce "İnsanlar bunların nasıl zenginleştiklerini gördü. Nasıl dolar meraklısı, villa meraklısı olduklarını insanl

CHP'li inceden iddialı çıkış:Siyaseti bırakırım!

CHP Grup Başkan vekili Muharrem İnce, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, siyaseti bırakma şartını açıkladı.

TAVUK BESLERİM

Muharrem İnce "İnsanlar bunların nasıl zenginleştiklerini gördü. Nasıl dolar meraklısı, villa meraklısı olduklarını insanlar gördü bunları. Artık herkes bunların çaldığının farkında. Ortada yolsuzluk var. Ortada rüşvet var. Bunu herkes görüyor. Görmüyorlarsa bırakmak lazım siyaseti. Benim siyasi hayatım için de dönüm noktasıdır bu. 30 Mart'ta Ak Parti yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti. Yapacak bir şey yok. Giderim kitap okurum. Tavuk beslerim."

AK PARTİ ZATEN YERELDE HİÇ BİR ZAMAN O RAKAMLARA ULAŞAMADI

Son dönemed Başbakan'ın ve kurmaylarının sürekli açıkladığı anket rakamları yerel değil genele yönelik anket sonuçları. Zaten Ak Parti'nin bügüne kadar yerel seçimlerde aldığı en yüksek oy oranı %38,8.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler