CHP'li İnce'den hükümete eleştiri

 HP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ''Stadyumları 19 Mayıslara kapayanlar, depremi bahane edip 29 Ekimleri kutlamayanlar, yağmuru bahane edip 23 Nisanları iptal edenlere Yalova Cumhuriyet Meydanı'ndan, Atatürk'ün kentinden bir kez daha sesleniyorum; sabr

CHP'li İnce'den hükümete eleştiri

 HP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ''Stadyumları 19 Mayıslara kapayanlar, depremi bahane edip 29 Ekimleri kutlamayanlar, yağmuru bahane edip 23 Nisanları iptal edenlere Yalova Cumhuriyet Meydanı'ndan, Atatürk'ün kentinden bir kez daha sesleniyorum; sabrımızın sonuna geldik'' dedi.

 

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN İZİN İSTEMİYORUZ

 

Muharrem İnce, Cumhuriyet Meydanı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla İl Başkanı Özcan Özel ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

 

Burada konuşan İnce, Atatürk Anıtı'na çelenk koymak için kimseden izin almayacaklarını belirterek, şöyle konuştu: ''Biz bu ülkenin valilerinden, kaymakamlarından Atatürk'ü anmak için, onun silah arkadaşlarını anmak için, İsmet Paşa'yı, Kazım Karabekir'i, Fevzi Çakmak'ı, İstiklal Harbimizin kumandanlarını anmak için, Anadolu'nun ortasındaki bu köylü devletinden modern bir cumhuriyeti yaratanları anmak için, onlara şükranlarımızı, teşekkürlerimizi saygılarımızı bildirmek için Recep Erdoğan'dan izin istemiyoruz. Böyle bir izine ihtiyacımız yoktur bizim.''

 

SABRIMIZIN SONUNA GELDİK

 

İnce, ''Stadyumları 19 Mayıslara kapayanlar, depremi bahane edip 29 Ekimleri kutlamayanlar, yağmuru bahane edip 23 Nisanları iptal edenlere Yalova Cumhuriyet Meydanı'ndan, Atatürk'ün kentinden bir kez daha sesleniyorum; sabrımızın sonuna geldik'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset