CHP'li Genç'ten Öcalan sorusu!

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Başkanlığı’na, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.Öcalan’ın avukatları kanalıyla bazı basın ve yayın organlarında yer alan beyanatı soran Genç, “Abdullah Öcalan tarafından sö

CHP'li Genç'ten Öcalan sorusu!

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Başkanlığı’na, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Öcalan’ın avukatları kanalıyla bazı basın ve yayın organlarında yer alan beyanatı soran Genç, “Abdullah Öcalan tarafından söylendiği belirtilen beyanda, benim gladyo olduğum, Tunceli’yi yönettiğim, Tunceli halkının Alevi olduğunu belirttiğim, örtülü ödenekten para aldığım, Tunceli’yi Kürtlerden uzaklaştırdığım ve bu durumun düzeltilmesi hatta beni de ortadan kaldırmayı ima eden beyanlarda bulunduğu avukatlarınca ifade edilmektedir” dedi.

Genç, Adalet Bakanı’na, “Abdullah Öcalan tarafından böyle bir beyanat verilmiş midir? Verilmiş ise tam olarak avukatlarına ne söylemiştir?” sorusunu yöneltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset