CHP'li Arıtman'a tepki büyüyor

Arsin Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsmail KESKİN yaptığı açıklamada. ‘Görevi tespit yapıp sorunları çözme olan bir milletvekilinin her alanda hassas ve duyarlı olan Trabzon’da bu tür bir yaklaşım göstermesi bilinç altındaki Trabzon kıskançlığından

CHP'li Arıtman'a tepki büyüyor

Arsin Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsmail KESKİN yaptığı açıklamada. ‘Görevi tespit yapıp sorunları çözme olan bir milletvekilinin her alanda hassas ve duyarlı olan Trabzon’da bu tür bir yaklaşım göstermesi bilinç altındaki Trabzon kıskançlığından kaynaklandığı inancındayım.'’dedi.

 

TBMM Kadın-Erkek fırsat eşitliği komisyonunun Trabzon’da yaptığı toplantının basına açık bölümünde, ‘Trabzon’un kırsalından batıya kızlar satılıyor’ biçiminde çirkin ifadeler kullanarak büyük tepki çeken CHP İzmir Milletvekili Canan ARITMAN’a bir tepki de İstanbul’dan.

 

 

Arsin Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve İstanbul Bakkallar Odası Başkanı İsmail KESKİN Arıtman’ı özür dilemeye çağırdı.

 

Keskin yaptığı açıklamada, Görevi tespit yapıp sorunları belirleyip çözme olan bir milletvekilinin her alanda hassas ve duyarlı olan Trabzon’da bu tür bir yaklaşım göstermesi, bilinç altındaki Trabzon kıskançlığından kaynaklandığı inancındayım. Sayın milletvekili, örf ve adet gelenek ve göreneklerine bağlı olan Trabzonlulardan özür dilemeye çağırırken, Trabzonluların da demokrasi içinde tepkilerini dile getirmesini bekliyoruz. Ekim ayı içinde bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan araştırmada Türkiye’nin en güvenli ve en yaşanabilir 4’ncü kenti olan Trabzon’a yapılan haksızlıktır, hazımsızlıktır. Arıtman çıktığı Uzungöl’ ün güzelliğini anlatma yerine baltayı taşa vurmuş büyük bir gaf yapmıştır.’ dedi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler