CHP'den zehir zemberek açıklama

İşte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının satır başlarıYargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı CHP'nin Genel Merkezine gönderdiği bir yazıyla tüzüğün yerine getirilmesini istedi. Biz bir hukuk devletiyiz. CHP hukukun gereklerini yerine getiren bir par

CHP'den zehir zemberek açıklama

İşte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının satır başları

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı CHP'nin Genel Merkezine gönderdiği bir yazıyla tüzüğün yerine getirilmesini istedi. Biz bir hukuk devletiyiz. CHP hukukun gereklerini yerine getiren bir parti. Biz Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na gerekli düzenlemeyi teslim ettik..

Genel Başkan'ın katılmadığı Parti Meclisi bir karar alamaz. Toplanan arkadaşlarımızı seviyoruz ama hukuka saygı duymalıyız. CHP 53 yıldır iktidar olamıyor. Koltuklar hiç kimsenin malı değildir. Beni buraya örgütüm getirdi ve onun verdiği her karara saygı göstereceğim. Ama birileri benim koltuğumu alamazsın diyen varsa buna izin vermem. Bize statikocu yaftası yapıştırmaya çalışıyorlar. Statikodan en fazla şikayet eden benim. Partideki korku imparatorluğunu yıktık Türkiye'deki korku imparatorluğunu yıkacağız. Biz Halk partisiyiz. Koltuklar halka hizmet için verilir. biz o koltuklara halka hizmet etmek için oturduk. Bana verilen bir görev var.

Tespitimizi yaptık konuyu Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığu'na ilettik. Gücünü bir yerlerden alanlar artık bu partiden olmak zorunda değildirler.

Yeni genel sekreter Süheyl Batum yeni genel sekreter seçildi.

CHP yönetimi tek ses tek yürek olacağız. Başarısız olduğumuzda yeni arkadaşlarımızı yerimize getireceğiz. O koltuklar bize sürekli oturalım diye verilmedi. Buradan örgütlerime de sesleniyorum. Ömür boyuca koltuklarda oturanlar CHP'ye ne vermişler bir sorsunlar. Biz halkımıza güveniyoruz. Hizmet etmek istiyoruz.

Kurultay'da blok değil çarşaf liste olmasını istiyoruz ve bunu getireceğiz. Ben ve arkadaşlarım beraber tek yürek olarak yola çıkacağız.

Ben CHP'ye geçmiş seçimde oy vermemiş yurttaşlarıma seslenmek istiyorum. Yeni CHP'yi bilin tanıyın. Yeni CHP halka hizmet etmek için yola çıkan bir partidir. Biz hiç bir zaman sırça köşklerde oturmadık.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset