CHP'den yerel seçim harekatı

CHP, yerel seçimler için aday belirleme çalışması yürütüyor. CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve 4 genel başkan yardımcısından oluşan heyet, il başkanlarıyla toplantı yaparak, aday saptama yöntemi konusunda örgüt önerilerini alacak... 30 Mart 2014'te

CHP'den yerel seçim harekatı
CHP, yerel seçimler için aday belirleme çalışması yürütüyor. CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve 4 genel başkan yardımcısından oluşan heyet, il başkanlarıyla toplantı yaparak, aday saptama yöntemi konusunda örgüt önerilerini alacak...
 
30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçim için aday adayı başvurularını, 31 Temmuz 2013'e kadar kabul eden CHP, adayların hangi yöntemle belirleneceği konusunda bir heyet oluşturdu.
 
CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran ve Bülent Tezcan'dan oluşan heyet, 30 il başkanıyla 29, 30 ve 31 Temmuz günlerinde biraraya gelecek. Toplantıda, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ardahan, Erzincan, Amasya, Artvin, Kahramanmaraş, Bartın, Giresun, Kayseri, Bolu, Trabzon, Malatya, Burdur, Tunceli, Niğde, Çorum, Samsun, Sivas, Isparta, Sinop, Tokat, Konya, Zonguldak, Uşak, Manisa, Denizli, Yalova, Sakarya ve Gaziantep il başkanları katılacak.
 
Bu toplantılarda, her ilin milletvekili, ilin denetmen milletvekili ve PM üyesi, sandık bazında örgütlenme denetmenleri de hazır bulunacak.
 
Heyet, il başkanlarından aday saptama yöntemi konusunda örgütlerin önerilerini alacak. Milletvekilleri, denetmenler ve PM üyeleri de görüşlerini dile getirecek.
 
Bu konuda Tamaylıgil, Keskin, Günaydın, Oran ve Tezcan imzasıyla bir bir genelge yayımlandı. Genelgede, il başkanlarının, CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıdan önce, tüm ilçe başkanlarıyla ortak toplantı yapması, aday saptama konusunda onların da görüşlerine yer verilen yazılı raporları oluşturması ve bunları getirmesi istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset