CHP'den ihraç mı ediliyor?

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi ve Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Milletvekili Süheyl Batum ile ilgili ihraç isteminin bugün yeniden görüşüleceğini belirterek, "İhraç yönünde bir karar çıkabilir" dedi. Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde

CHP'den ihraç mı ediliyor?
CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi ve Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Milletvekili Süheyl Batum ile ilgili ihraç isteminin bugün yeniden görüşüleceğini belirterek, "İhraç yönünde bir karar çıkabilir" dedi.
 
Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen ‘İnsan Hakları Buluşması’na katılan Öğüt, gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum’un ihraç edilip edilmediğini sorması üzerine Öğüt, dün 8 saat toplantı yapıldığını ve burada Batum’un savunmasının alındığını ve dinlendiğini kaydetti. Öğüt, bütçe görüşmeleri nedeniyle toplantıya ara verildiğini bildirerek, bugün tekrar bir toplantı yapılacağını, konuya ilişkin basına da açıklama yapılacağını ifade etti. İhraç yönünde bir karar çıkıp çıkmayacağının sorulması üzerine Öğüt, "İhraç yönünde bir karar çıkabilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset