CHP’den destek sözü

CHP Sözcüsü Haluk Koç, terör konusunda gelinen noktadan 13 yıllık AK Parti iktidarını sorumlu tuttu. Koç, sorunun çözümü için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da ekledi.Dağlıca saldırısı dolayısıyla programlarını iptal eden CHP lideri Kemal Kıl

CHP’den destek sözü

CHP Sözcüsü Haluk Koç, terör konusunda gelinen noktadan 13 yıllık AK Parti iktidarını sorumlu tuttu. Koç, sorunun çözümü için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da ekledi.

Dağlıca saldırısı dolayısıyla programlarını iptal eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Merkez Yönetim Kurulunu topladı. Toplantının ardından ise Parti Sözcüsü Haluk Koç, kameraların karşısına geçti. "Kardeşliğimize saldıran hainler asla amaçlarına ulaşamayacak" diyen CHP Sözcüsü Haluk Koç, "terörden medet umanlar'ı hedef aldı. Koç, "Bu ülkede terörden medet umanlar var. Gözyaşından her türlü rantı sağlamaya çalışanlar var. Bu ülkede şehit sayısı arttıkça siyaset borsasında kendi hisselerinin arttığını düşünenler var. Sizler de asla amacınıza ulaşamayacaksınız" dedi.

"13 YILDIR BU ÜLKEYİ KİMLER YÖNETİYOR ?"

Gelinen noktadan 13 yıllık AK Parti iktidarını sorumlu tutan Koç, sorunun çözümü için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da ekledi. Koç, "13 yıldır bu ülkeyi kimler yönetiyor? Hangi görüşmelerin hangi tutanağında var "Türkiye'nin neresinde ne kadar patlayıcı koyduğunuzu biz biliyoruz'. Vatandaşlarımızın şunu görmesini istiyoruz. Türkiye'nin bazı kentleri silah deposuna dönüştürülürken, yollarına mayınlar tuzaklar kurulurken kim sorumluydu bu ülkenin yönetiminden? Bunu yüksek sesle sormak zorundayız. Bütün bunlara rağmen bu ülkede bir sorun varsa CHP'nin katkı vermesi de gerekiyorsa biz bu katkıyı vermeye razıyız" ifadelerini kullandı.

MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANIR MI ?

Haluk Koç, Meclis'in acil toplanması için girişimde bulunabileceklerini de ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset