CHP'den Balbay'lı fotoğraflar

 CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyetinin tutuklu milletvekilleri Balbay ile Mehmet Haberal'ı Kurban Bayramı'nın birinci günü Silivri Cezaevi'nde ziyaret ettiği anımsatıldı. Açıklamada, "Duvarlarınız da, yasakla

CHP'den Balbay'lı fotoğraflar

 

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyetinin tutuklu milletvekilleri Balbay ile Mehmet Haberal'ı Kurban Bayramı'nın birinci günü Silivri Cezaevi'nde ziyaret ettiği anımsatıldı.
 
Açıklamada, "Duvarlarınız da, yasaklarınız da vız gelir bize vız' diyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Gürsel Tekin, Umut Oran, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile hak, hukuk tanımadan, demokrasi ve bağımsız yargı hiçe sayılarak tutuklanan milli irade temsilcilerinden Balbay ile cezaevinde buluştular" denildi.
 
Kılıçdaroğlu'nun "Milletvekillerimiz gelemedi, biz toplama kampına gittik. Er veya geç tutuklu milli irade temsilcilerini TBMM çatısı altında, oturduğumuz aynı sıralarda göreceğiz" dediği ifade edildi.
 
CHP Basın Birimi, Balbay ile çekilmiş fotoğrafları paylaşırken, Haberal'ı ziyaret ile ilgili fotoğraf arayışının ise sürdüğünü bildirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset