CHP'de süpriz buluşma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara'da sürpriz bir zirve gerçekleştirdi.Deniz Baykal'ın daveti üzerine gerçekleşen zirvede önce yemek yenildi, ardından ise Mustafa Sarıgül'ün durumu konuşuldu.ANKARA'DA

CHP'de süpriz buluşma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara'da sürpriz bir zirve gerçekleştirdi.

Deniz Baykal'ın daveti üzerine gerçekleşen zirvede önce yemek yenildi, ardından ise Mustafa Sarıgül'ün durumu konuşuldu.

ANKARA'DA GİZLİ ZİRVE

Ankara bugün çok gizli bir zirveye ev sahipliği yaptı. Başkent'te tüm gazetecileri atlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın konutuna gitti.

Mustafa Sarıgül'ün dün Adnan Keskin ile buluşması sonrası CHP'nin gündemi Sarıgül'ün durumuna kilitlendi. Baykal, Sarıgül'ün partiye geri dönüş dilekçesi vermesinin ardından Kılıçdaroğlu'nu yemeğe davet etti.

Gercekgundem'in edindiği bilgiye göre Kılıçdaroğlu Baykal'ın bu davetini kırmadı ve Cuma günü öğlen saatlerinde Baykal'ın evine gitti. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede Kılıçdaroğlu ve Baykal başbaşa görüştü.

Baykal ve Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül'ün dönüşüne ilişkin durum değerlendirmesi yaptıkları öğrenildi.

Gerçek Gündem'in edindiği bir başka bilgiye göre ise Baykal'ın yakın çevresine, "Herkes rahat olsun. Sayın Genel Başkan duruma hakim. Hiçbir arkadaşımız kaygılanmasın" dediği öğrenildi.

Öte yandan Baykal'ın Sarıgül'ün durumuna ilişkin yakın süreçte herhangi bir yorum yapmayacağı ve gelişmeleri bir süre izleyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler