CHP'de olağanüstü toplantı başladı

CHP genel merkezinde, basına kapalı gerçekleşen toplantıda, çözüm süreci ve yeni anayasa çalışmaları başta olmak üzere gündemdeki konuların görüşüleceği belirtildi.PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, PM'de, Türkiye'nin gündemindeki konuları, öz

CHP'de olağanüstü toplantı başladı

CHP genel merkezinde, basına kapalı gerçekleşen toplantıda, çözüm süreci ve yeni anayasa çalışmaları başta olmak üzere gündemdeki konuların görüşüleceği belirtildi.

PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, PM'de, Türkiye'nin gündemindeki konuları, özgürce, demokratik bir ortamda tartışacaklarını söyledi.

CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ise toplantının olağanüstü sayılamayacağını ifade ederek, ''Konuşulması gereken ve uzun zaman ayrılması gerek konu başlıkları vardı. Geçen toplantıya Genel Başkan katılamadığı için talep edilmiş bir toplantı'' dedi.

Cihaner, toplantıda ağırlı olarak yeni anayasa sürecinin ele alınacağını belirterek, ''Görüş ayrılığı çıkacağını zannetmiyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise yeni anayasa çalışmaları konusunda parti içerisinde görüş ayrılığı olmadığını, Kılıçdaroğlu'nun grup toplantılarında net açıklamalarda bulunduğunu kaydetti.

Özcan, ''Ekranlara çıkmayın diye bir yasak olduğu söyleniyor, böyle bir şey var mı'' sorusunu ''Zaman zaman belli konularda açıklama yapmayın, yetkili organların açıklamalarını bekleyin şeklinde talimatlar geliyor. Farklı bir şey değil, yeni bir şey değil'' diye yanıtladı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler