CHP’de isyan büyüyor

CHP’liler burada düzenlenen toplantıda, Rize ve Trabzon’da yaşanan gelişmelerden sorumlu olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nu işaret ettiler.Aslankaya açıklamasında, “Trabzon’da da görüldüğü gibi Rize’de de aday belirleme sürec

CHP’de isyan büyüyor

CHP’liler burada düzenlenen toplantıda, Rize ve Trabzon’da yaşanan gelişmelerden sorumlu olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nu işaret ettiler.

Aslankaya açıklamasında, “Trabzon’da da görüldüğü gibi Rize’de de aday belirleme süreci istenildiği gibi gitmemiştir. Ben geçtiğimiz hafta genel başkanımızın ile yaptığım görüşmede Mehmet Bekaroğlu’nun bu partide olmaması gerektiğini, olması halinde ise yıllarca kavgalı olduğum, CHP’nin altı okuna saygı duymayan, ilkelerinden haberi olmayan bu siyasilerin CHP’ye katkı sağlamayacağını belirttim. Bu şekilde görevime devam edemeyeceğimi belirttim” dedi.

BEKAROĞLU’NA “DELİKANLI” CEVABI

Aslankaya, verdiği beyanda kendisi için “delikanlıdır” diyen Bekaroğlu’na cevap vererek, “Sayın Bekaroğlu verdiği beyanda ‘Aslankaya delikanlıdır’ şeklinde bir ifade kullandı. Biz doğuştan delikanlıyız. Biz siyasette dik durduk. Delikanlılık siyasette dik durmaktır. Parti değiştirmek değildir. Bir gün bir partiye başka bir gün başka bir partiye gitmek değildir. 10 yıl 2 aydır İl Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu arkadaşlar ile birlikte sorumluluklarımızı yerine getirdik. Rize’de yüzde 6 olan oyumuzu yüzde 18’e çıkarttık. Demek ki bu birilerini rahatsız etti. Bu yükselmenin daha da ileriye gitmemesi için bu yönetim ile birlikte Mehmet Aslankaya’yı da dışlamak istediler ve başardılar. 15 gün önce bizimle olup istifa eden bir arkadaşı da il başkanı olarak atadılar. Demek ki bizim içimizdeki bir arkadaş bizim dışımızda Mehmet Bekaroğlu ve Milli Selamet’in kadroları ile ortak mutabakat arıyorlardı. Bunu da başardılar. Onlara başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler