CHP'de istifaların arkası kesilmiyor!

CHP'de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasından sonra istifalar dinmiyor. Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu da istifa ederek DSP'ye katıldı ve bu partiden aday oldu. Başkan Karaosmanoğlu, yaptığı açıklamada, "CHP'den Sibel Uyar'ın meclis

CHP'de istifaların arkası kesilmiyor!
CHP'de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasından sonra istifalar dinmiyor. Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu da istifa ederek DSP'ye katıldı ve bu partiden aday oldu.
 
Başkan Karaosmanoğlu, yaptığı açıklamada, "CHP'den Sibel Uyar'ın meclis üyesiyken aday olmak ne kadar hakkıysa benim de aday olmak hakkımdır. Urla'da seçimlerin bu dönem çok önemli olduğunu ifade etmiştim. Rant çevrelerinin ağzının suyu akarken 15 yıllık emeğimi heba edemezdim. DSP saflarında siyasete devam edeceğim. Urla için hayırlısı olsun." dedi.
 
DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe ise, "Aylar önce, ‘İzmir'in 30 ilçesinde ve Büyükşehir'de varız.' dedik. Laf olsun diye de söylemedik. Bülent Ecevit'in bizlere bir nasihati vardır, ‘Yapamayacaklarınızı söylemeyin.' diye. Süreç, beklentimizin üzerine çıkardı. Bu kadarını biz de beklemiyorduk ama Türkiye'de siyaset doldu taştı artık. Türk insanı çok kültürlüdür, öyle sağda bir parti, solda bir partiyle olmaz. Sürekli söylediğimiz bir şeydir, Türk siyaset hayatı iki partiye dayatılamaz. Bugünkü arkadaşlarımız bunu net görerek geldi, gidişata dur demek için." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler