CHP'de istifalar bitmek bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Nevşehir Merkez ilçe örgütü istifa etti. İstifa kararının il başkanlığı ve genel merkeze gönderildiği bildirildi.CHP Merkez ilçe teşkilatından yapılan açıklamada, Mehmet Özcan ve yönetim kurulunun 31 Mart 2012’de göreve geld

CHP'de istifalar bitmek bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Nevşehir Merkez ilçe örgütü istifa etti. İstifa kararının il başkanlığı ve genel merkeze gönderildiği bildirildi.

CHP Merkez ilçe teşkilatından yapılan açıklamada, Mehmet Özcan ve yönetim kurulunun 31 Mart 2012’de göreve geldiği anımsatılarak, "İl başkanlığı seçimlerinde 7 ilçenin desteklediği ve il başkanı seçilen Ahmet Göktaş’ı desteklemediğimiz için sıkıntı yaşadık.
 
Çalışmalarımızın sabote edildiğini gördük ve bu nedenle 17 kişi olan ilçe yönetim kurulumuz toplu istifa kararı aldı. İstifamızı hem il başkanlığımıza hem de genel merkezimize ilettik” denildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler