CHP'de işler karıştı!

Turgay Güngör CHP Trabzon İl Başkanlığına adaylığını açıklamasıyla Ortahisar'daki görevinden istifa etti. Meclis üyeliklerinde dengeler alt üst oldu. CHP'nin listesinde Güngör'den sonra Mustafa Erdem yer alıyor. Meclise Erdem'in gireceği belirtiliyor ama

CHP'de işler karıştı!

Turgay Güngör CHP Trabzon İl Başkanlığına adaylığını açıklamasıyla Ortahisar'daki görevinden istifa etti. Meclis üyeliklerinde dengeler alt üst oldu.

CHP'nin listesinde Güngör'den sonra Mustafa Erdem yer alıyor. Meclise Erdem'in gireceği belirtiliyor ama kulislerde Erdem'in bunu kabul etmediği iddia ediliyor.

CHP'nin meclis üyelik asıl listesinde Erdem'den sonra yer alan Vildan Özmen'in de partiden istifa ettiği öğrenildi. Bu durumda Özmen'den sonra gelen Onur Doruk'un meclise gitme ihtimalinin yüksek oluğu öğrenildi.

Bu konu halen belirsizliğini koruyor... Önümüzdeki günlerde il başkanından açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset