CHP'de en düşük oyu kim aldı?

CHP'nin 15. Olağanüstü Kurultayı'nda oylama ve oy sayımı sona erdi. Yeni yönetim listesi açıklanıyor. Şu ana kadar açıklanan sonuçlarda PM'de en düşük oyu 762 oyla Gürsel Tekin aldı. ÖRGÜTTEN SORUMLU BAŞKAN EN AZ OYU ALDI CHP Parti Meclisi oylamasından, P

CHP'de en düşük oyu kim aldı?

CHP'nin 15. Olağanüstü Kurultayı'nda oylama ve oy sayımı sona erdi. Yeni yönetim listesi açıklanıyor. Şu ana kadar açıklanan sonuçlarda PM'de en düşük oyu 762 oyla Gürsel Tekin aldı.

ÖRGÜTTEN SORUMLU BAŞKAN EN AZ OYU ALDI

 CHP Parti Meclisi oylamasından, Parti'nin "ikinci adamı" konumundaki Genel Başkan Yardımcısı Gürsel tekin'e "uyarı" çıktı. Örgütten sorumlu olan Gürsel Tekin'in örgütten en düşük oyu aldı. Bu sonuç, delegelerin yaklaşık üçte birinin Gürsel Tekin'in adını sildiğini ortaya koydu.

EN YÜKSEK OY 1110

Yapılan oylamada en yüksek oy 1110 oldu. En düşük oyu ise 762 oyla Gürsel Tekin aldı. En yüksek oy olan 1110 oyu, Yakup Akkaya, Haluk Eyidoğan, Turhan İçli, Bihlun Tamaylıgil ve Mahmut Tanal aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler