CHP'de deprem! İl teşkilatı ayağa kalktı

İSTANBUL Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bugün Merkez Karar Yürütme Kurulu toplantısında, İstanbul’un ilçelerinde gösterilecek adaylar belirlenirken, bu isimlerden bazıları İstanbul il örgütünü ayağa kaldırdı.Beşiktaş’a Tonguç Çoban’ın ve Kadıköy’e Dr.

CHP'de deprem! İl teşkilatı ayağa kalktı

İSTANBUL Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bugün Merkez Karar Yürütme Kurulu toplantısında, İstanbul’un ilçelerinde gösterilecek adaylar belirlenirken, bu isimlerden bazıları İstanbul il örgütünü ayağa kaldırdı.

Beşiktaş’a Tonguç Çoban’ın ve Kadıköy’e Dr. Bülent Kerimoğlu’nun aday gösterileceği, Mehmet Karlı’nın Beşiktaş yerine Bakırköy’de listeye konduğu bilgisini alan il yönetimi, acil bir şekilde il binasında toplanma kararı aldı. Şu an, Ankara’da bulunan il başkanı hariç, tüm üyeleriyle bir araya gelen il yönetimi, belediye başkan adaylarının kendilerine danışılmadan atanması durumunda, istifa kararı almayı düşünüyor. Halen toplantı devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset