CHP’de ’Atatürk Portresini İndirme’ Tartışması

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için 2 günden beri Ordu'da bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra Ordu'ya ilk ziyaretini yaptığını hatırlatan

CHP’de ’Atatürk Portresini İndirme’ Tartışması

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için 2 günden beri Ordu'da bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra Ordu'ya ilk ziyaretini yaptığını hatırlatan Torun, Başkan Yılmaz'a görevinde başarılar diledi.

Ziyarette gazetecilerin sorularını cevaplandıran Torun, CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın daha önce gündeme getirdiği "Odadan Atatürk portresi indirme" skandalına ilişkin kısa konuştu. Torun, "Onunla ilgili bir komisyon kuruldu. Gereği yerine getirilir. Olayın olup olmadığı konusunda da bir netlik yok. Onunla ilgili genel merkezde bir heyet kuruldu. Bugün de onunla ilgili bir açıklama yapılabilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler