CHP ve MHP Trabzon’da listeler değişecek mi?

1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim öncesinde siyasi partiler hazırlıklarına hız verdi. Bu noktada milletvekili aday adayları belirlenirlenirken özellikle Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran seçimlerindeki milletvekili li

CHP ve MHP Trabzon’da listeler değişecek mi?

1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim öncesinde siyasi partiler hazırlıklarına hız verdi.

Bu noktada milletvekili aday adayları belirlenirlenirken özellikle Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran seçimlerindeki milletvekili listeleriyle seçime gireceği belirtiliyor.

CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu “Aynı listeler ile devam edeceğiz” söylemiyle listelerin değişmeyeceğini belirtmesinin ardından MHP’de de benzer bir karar alındığı kaydedildi. Bu kararların birkaç istisna içerebileceği belirtilirken Trabzon’da ise iki partinin de seçime aynı listelerle gireceği ifade ediliyor.

SON SEÇİMDE HANGİ ADAYLAR VARDI?

7 Haziran seçimlerinde CHP Trabzon’da Haluk Pekşen, Ali Türen Öztürk, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Yavuz Karan ve Mustafa Aydın isimleriyle seçime giderek Haluk Pekşen’i  Meclis’e göndermişti.

MHP ise Koray Aydın, Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, Hasan Akyüz,Hasan Suiçmez ve Hikmet Yılmaz ile seçimlere girmiş ve Koray Aydın milletvekili olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset