CHP Trabzon'dan Volkan abi çıkarması

Trabzon'dan yaklaşık 150 partili 3 otobüsle CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun Trabzon büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterilmesi için bugün CHP Genel Merkezi'ne çıkarma yapacak.Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle Trabzon Büyükşehir Bele

CHP Trabzon'dan Volkan abi çıkarması

Trabzon'dan yaklaşık 150 partili 3 otobüsle CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun Trabzon büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterilmesi için bugün CHP Genel Merkezi'ne çıkarma yapacak.

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bugüne kadar yapılan tüm anketlerde büyük farkla önde çıkmasına karşın aday olmayacağını açıklayan CHP PM Üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu’nu ikna etmeye çalışan il yönetimi Ankara’ya gidecek.

İl Başkanı Yavuz Karan’ın önderlik yaptığı, aralarında ilçe başkanları, mahalle temsilcileri ve partililerin yer aldığı yaklaşık 150 kişilik grup 3 otobüsle Ankara’ya gitti. Bugün Ankara’da Volkan Canalioğlu’nu ziyaret edecek olan ikna grubu aday olması konusundaki taleplerini iletecek.

Daha sonra genel başkan yardımcılarını da ziyaret edecek olan partililer, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı CHP Trabzon Milletvekili ve PM Üyesi M. Volkan Canalioğlu ile kazanabileceklerini iletecekler.


Canalioğlu’nun adaylığa sıcak bakmaması üzerine yoğun bir baskı kurmayı amaçladıklarını belirten İl Başkanı Yavuz Karan, “Bugüne kadar gerek Genel Başkanınız, gerek parti üst düzey yöneticilerimiz ve Milletvekilimiz Volkan Canalioğlu her fırsatta yerel seçimlerde anketler sonucu ortaya çıkacak ve kazanabilecek adaylarla yola çıkacağımızı ifade ettik. Bugün Trabzon’da Canalioğlu’nun aday gösterilmesi konusunda yüzde 80’lere varan bir talep var. Halkımızın bu talebine karşı çıkmamız, Volkan abinin de buna sessiz kalması doğru değildir. Volkan abi ile gireceğimiz Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanırız. Çünkü parti tabanımız yanında tüm partilerden, hatta AKP’den bile Canalioğlu’na yoğun bir talep var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset