CHP Trabzon'da gözler anketlerde!

CHP  Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya kendisinin temel isteğinin seçimleri örgütleyen, planlayan ve seçimleri kazanan Ortahisar’ın ilk ilçe başkanı olmak olduğunu söyledi.  Anketlerden isminin çıkması durumunda ise görevden kaçamayacağını ifade eden

CHP Trabzon'da gözler anketlerde!

CHP  Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya kendisinin temel isteğinin seçimleri örgütleyen, planlayan ve seçimleri kazanan Ortahisar’ın ilk ilçe başkanı olmak olduğunu söyledi.  Anketlerden isminin çıkması durumunda ise görevden kaçamayacağını ifade eden Kaya, “Partimin Trabzon halkının bize vereceği görev emirdir. Görevden kaçılmaz. Ama o görevi Trabzon halkının ve CHP örgütlerinin vermesi önemli. Bizde görev üstlenilmez görev verilir. Benim ismim üzerinde bir yoğunlaşma olup olmadığını anket sonuçları gösterecek” ifadelerine yer verdi.

Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olmayacağını yineleyen Kaya, “Örgütümüzle adayımızı belirleyeyim düşüncesindeyim. İl başkanımız Ankara’ya gitti. Belli görüşmeler yaptı. O görüşmeler neticesinde ön seçimden ziyade halkın katılımıyla bir anket çalışması yapılması kararı alındı. Anket çalışması sonrasında adayımız belirlenecek. Dolayısıyla bu anket çalışmasıyla adayımız belirlenecek. Adayımızı Trabzon halkı ve örgütlerimizin düşüncesi belirleyecek. Oradan çıkacak sonuç neyse o sonuca saygı duyacağız. Seçimleri almak için emin adımlarla yürüyeceğiz. Anket çalışması sürüyor. Ankette ismi çıkan kişi adayımız olacak” dedi.     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset