CHP Trabzon'da eylem sürüyor

Trabzon'da bir grup CHP'li gencin, partilerinin milletvekili adayının belirlenmesinde ilk sıra adayının ön seçim yapılmadan kontenjana tabi tutulmasına tepki göstermek amacıyla başlattığı "işgal'' eylemi, beşinci gününe girdi. Partilerinde milletvekili ad

CHP Trabzon'da eylem sürüyor
Trabzon'da bir grup CHP'li gencin, partilerinin milletvekili adayının belirlenmesinde ilk sıra adayının ön seçim yapılmadan kontenjana tabi tutulmasına tepki göstermek amacıyla başlattığı "işgal'' eylemi, beşinci gününe girdi.
 
Partilerinde milletvekili adaylarının tespit edilmesinde birinci sıra için ön seçim yapılmadan kontenjan uygulaması getirilmesine karşı çıkan bir grup CHP'li gencin, 17 Mart'ta il başkanlığında başlattığı eylem, taleplerine henüz parti genel merkezi tarafından olumlu bir yanıt verilmemesi sebebiyle sonlandırılmadı.
 
Ortahisar ilçesindeki bir iş hanının 4. katındaki il başkanlığının girişini ve bu kata çıkan asansörün çıkışı ile merdivenleri masa, sandalye ve çuvallarla kapatan gruptakiler, kendilerine eylemlerinde destek olan gençler hariç içeri kimsenin girmesine izin vermiyor.
 
Geceyi parti binasında geçiren ve kurdukları barikatların önünde bekleyen gruptakiler, kontenjan uygulamasının kaldırılmaması halinde eylemlerini sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset