CHP Trabzon Teşkilatı kurultaya hazırlanıyor

HABER61.NET-HABER SERVİSİ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanarak Olağanüstü Kurultay'ın 5-6 Eylül tarihlerinde yapılması kararlaştırılmıştı. Kurultay toplantısına günl

CHP Trabzon Teşkilatı kurultaya hazırlanıyor
HABER61.NET-HABER SERVİSİ
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanarak Olağanüstü Kurultay'ın 5-6 Eylül tarihlerinde yapılması kararlaştırılmıştı. Kurultay toplantısına günler kala Türkiye'nin bir çok ilinde olduğu gibi Trabzon'da da hareketli saatler yaşanıyor. 
 
AHMET KAYA, KOLLARI SIVADI...
 
CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya'dan aldığımız bilgiye göre 5-6 Eylül'de yapılacak olan Olağan Üstü Kurultay'ı için organizayonlar yapılıyor. Oldukça yoğun çalıştıklarını dile getiren Kaya, 'Buradan merkeze otobüs kaldırıyoruz. Çevre illerde ki  arkadaşlar dahi herkesle iletişim halindeyiz. Rezervasyonları alıyoruz üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda toplantılar gerçekleştirerek izleyeceğim yolun istişaresini yapıyoruz. Hazırlıklarımız yoğun bir tempo ile sürüyor' dedi.
 
İNCE'NİN İSTEDİĞİ OLUYOR...!
 
Genel Başkan Adayı Muharrem İnce Trabzon'a geldiğinde tüzük değiştirilmeli vurgusu yapmıştı. Kurultay çağrısına olumlu bakan ve tarihleri belirlemesi sonucu büyük güne adım adım gidilmesinde öncülük yapan mevcut CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
 CHP'nin parti tüzüğü de değiştirilecek' demişti. Kılıçdaroğlu'nun bu net açıklamasıyla İnce'nin istediği oluyor diyebiliriz.
 
HABER:BAHAR KURBAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler