CHP Trabzon teşkilatı 2'ye bölünde

HABER61.NET-HABER SERVİSİCHP Genel Başkanlıktan başlayan kriz Trabzon teşkilatını ikiye böldü.CHP 18. Olağanüstü Kurultayını yapma kararı aldığı günden bugüne parti içinde kutuplaşmalar meydana geldi. Kurultay günün gelmesiyle bu kutuplaşmalar netlik kaza

CHP Trabzon teşkilatı 2'ye bölünde

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

CHP Genel Başkanlıktan başlayan kriz Trabzon teşkilatını ikiye böldü.

CHP 18. Olağanüstü Kurultayını yapma kararı aldığı günden bugüne parti içinde kutuplaşmalar meydana geldi. Kurultay günün gelmesiyle bu kutuplaşmalar netlik kazandı. CHP genel başkanı kemal Kılıçdaroğlu'nu desteyenler destemeyenler diye ikiye bölündü. Genel Merkezde başlayan bu akıma CHP Trabzon teşkilatıda ayak uydurdu. Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen arasında Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve İl Başkanı Yavuz Karan yer aldı. Muharrem İnce'ye destek veren isim olarakta Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya ve ekibi yer aldı.

10628352_10152717198214850_1843599195955628052_n.jpg

 

Aynı partide iki ayrı cephe gibi davranan partililer arasında ilginç diyaloglar yaşanıyor. Bugün bir internet haber sitesinde CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce'nin kendisini destekleyen üyelere uçak bileti aldığı desteklemeyenler ise almadığına dair bir haber yayınlandı. Haber de şu ifadeler yer alıyor;

Ankara’da bugün başlayacak olan CHP Olağanüstü Büyük Kurultayı öncesi Trabzon örgütünde skandal bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre genel başkan adayı Muharrem İnce’ye imza veren 3 kurultay delegesi il yönetimi tarafından cezalandırıldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren delegelerin il yönetimin sağladığı kaynakla delegeler uçakla Ankara’ya gönderildiği, oysa İnce’ye destekleyen delegelerin otobüsle ya da kendi imkanlarıyla gitmek zorunda kaldığı iddia edildi.

Konuyla ilgili CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya'nın bilgisine baş vurduk. Başkan Ahmet Kaya, böyle bir olayın yaşanmadığını net bir dille ifade ederek tam tersi olmuştur" dedi. 

 aaaa-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset