CHP Trabzon Gençliği kongre yaptı

5 mayıs Cumartesi günü Maçka ile start alan CHP Trabzon Gençlik kolları ilçe kongreleri 23 Mayıs çarşamba günü itibariyle tamamlandı. CHP Trabzon il gençlik kolları başkanı Can İhsan Bozbaş yaptığı açıklamada, "17 Haziran'da Ankara'da yapılacak olan 13. o

CHP Trabzon Gençliği kongre yaptı

5 mayıs Cumartesi günü Maçka ile start alan CHP Trabzon Gençlik kolları ilçe kongreleri 23 Mayıs çarşamba günü itibariyle tamamlandı. 

CHP Trabzon il gençlik kolları başkanı Can İhsan Bozbaş yaptığı açıklamada, "17 Haziran'da Ankara'da yapılacak olan 13. olağan CHP Gençlik Kurultayı sürecinde gerçekleşen, CHP Trabzon Gençlik kolları ilçe kongrelerini tamamlamış bulunmaktayız.

Hedefimiz, gençlik örgütlerimiz vasıtasıyla ilçelerde yapacağımız çalışmalarla partimizi 2014 yerel seçimlerine en iyi şekilde hazırlamak ve planlı bir şekilde yok edilmeye çalışılan milli değerlerimize sahip çıkarak altı ok ideolojisinin mirasını sonuna kadar korumaktır.

Geride bıraktığımız bir aylık yoğun ilçe konreleri sürecinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, göreve seçilen ilçe başkanlarımıza ekipleriyle birlikte başarılı bir çalışma dönemi diliyorum" dedi. 

Kongreler sonucunda göreve seçilen ilçe başkanları şöyle: Merkez İlçe Çağrı Kukul, Akçaabat Cemre Saraç, Araklı Osman Dilber, Arsin Akın Lütfüşahin, Çarşıbaşı Murat Çelik, Düzköy Ertuğrul Bekar, Köprübaşı Aykut Sancak, Maçka Sinan Barış Sümer, Of Rahman Kara, Sürmene Berk Savaş, Şalpazarı Ünal Aksoy, Tonya Yakup Bozoğlu, Vakfıkebir Arda Topaloğlu, Yomra Beyza İskender.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler