CHP Trabzon Adaylarını tanıttı

Haber61 – Haber Servisi – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde Trabzon Adayları tanıtım toplantısını düzenledi. Coşkulu bir kalabalık salona toplantı. Program başladıktan sonra CHP genel Başkanı Kemal K

CHP Trabzon Adaylarını tanıttı

Haber61 – Haber Servisi – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde Trabzon Adayları tanıtım toplantısını düzenledi. Coşkulu bir kalabalık salona toplantı. Program başladıktan sonra CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Trabzon İl Teşkilatına hitaben yaptığı konuşma videosu izletildi.

1 Kasım tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde partilerin hazırlıkları sürerken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı ile Trabzon Milletvekili adaylarını tanıtıyor.

Tanıtım toplantısında hazırlanan yeşil yol videosu ile devam ederken bu yolun Doğu Karadeniz’e zarar vereceği iddiası ileri sürüldü. CHP, Trabzon İl başkanlığı tarafından hazırlanan videoda en dikkat çeken ayrıntı ise bu yolu bölgede bulunan yayla evlerinin Araplara peşkeş çekildiği ileri sürüldü. Videoda, yeşil yol denilen yıkım ve talan projesi bir çok doğal güzelliğin katledileceği ifade edildi. Karadeniz yaylalarında evleri olanların evlerden çıkarılacağı ileri sürüldü. Yine aynı videoda birleşik Arap Emirliklerinde bölgeyi satmak için pazarlık yaptıkları ileri sürüldü.

Toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Güzide Uzun gerçekleştirdi. Uzun, “ Ahmet Hakan’a yapılan çirkin saldırı nedeni ile bir kınama yaparak konuşma yapmak istiyorum. Kenan Evren gibi parti lideri olarak sahaya inen Recep Tayyip Erdoğan sahalara indi. Ülkemiz kan gölü, hergün bir şehit haberi ile sarsılıyoruz. Kendi protatif çözüm masaları başlarına devrildi. Çözüm Mecliste olur diyem partimiz haklı çıkmıştır. Halkımıza karşı partimiz haklı çıkmıştır. Yunanlı şairin sözleri ile devam etmek istiyorum. Kelimeleri muh gibi çakmak gerek. Evet zorla partilerine AK söyeletmeye çalışıyorlar. 17 ve 25 aralık da yapılan yolsuzlukları kapatmaya çalışıyorlar. Suruç’ta 32 vatandaşımızın katledilmesi ve bir çok yolsuzluk yeni Türkiye oldu.”dedi.

PKK terör örgütünün daha artmasına neden olan bu AKP dir diyen Uzan, “ Atatürk’ün heykelerini zorla kaldırmaya çalışanlar Atatürk Milliyetçi olamazlar. Ülkemizde yapılan seçimlerde koalisyona anlamayanlar şimdi ne değişti de koalisyondan bahsediyorlar. Buradan 6 adayımız var, her biri çok değerli onlar 4 bin yıllık tarihi olan bir kentin öz evlatlarıdır. En çok göç veren bir şehirdir Trabzon, bu gidişe dur değecek bizimle olur. AKP’yi Trabzon’dan gelin silelim. Kandan beslenenlere oy vermeyelim,”ifadelerine yer verdi. 

agwnjxvp7jb1sadstoba8losxvrn3fxcyamxuzr0mykn.jpg

CHP 6’ncı sıra aday Cemil Bozbaş, “ Sahada çalışırken bana en çok CHP ne yaptı diye soruyorlar. Biz iktidarda değiliz bizim bankamız mı var genel müdürlüğümüz mü var. Bunları sorduranlardan biz hesap soracağız 1929’da tam 86 yıl önce CHP, HES yaptı Akçaabat’a, Tanjat yolunu CHP başlattı. 1927 Güney çevre yolu projesi CHP’nindir. Bir proje neden sahiplerinir proje iyi olduğu için. AKP, Trabzon’da ne yaptı. 13 yıldır ne yaptılar, Akçaabat’a TOKİ, Vakfıkebir’de TOKi, her ilçede TOKİ buralar kimin hazinenin malı sonra dönmüş biz yaptık diyorlar. Trabzon Limanı durdu çalışmıyor. Tırlar eskisi gibi gelmiyor. Trabzon’u bitirdiler.”şeklinde konuştu.

Bozbaş. “Yollar yaptık diyen AKP’ye soruyorum ben Yomra’dan buraya 1 saatte geliyorum hani yol nerede? Yomra’da bulunan devlet mallarını sattılar. Satıyorlar hala devam ediyorlar. 7 bin yabancıya arazi sattılar ev sattılar Kaşüstü’nü sattılar. 10 sene sonra Yomra belediye başkanı bir Arap veya İsrail’i olursa şaşmayın. Buraları o kadar yabancılaşdırtılar.”dedi.

Aday İlker Bakioğlu, “ Beni aday olarak gösterdiler bana görev verdiler. Bu görevin yükünün farkındayım. Ülke çok sancılı bir döneme giriyor. Siyasal İktidar çok tehlikeli bir sürece soktu ülkemizi. Birileri hortum ile getirirken diğer tarafta insanlar ölüyor ve fakirleşiyor. Yasama ve yürütme, yargı bitiyor. Kalemi ve düşünce nedeni ile cezaevlerine gazeteciler gönderiliyor. Hukukun baskısı altında haksızlığa uğruyorlar. Çözüm süreci dediler şehitler verdik.”ifadelerine yer verdi. 

Murat Özçilingir, “ Bir önceki seçim de halkımız ile birlikte çok iyi seçim çalışması yaptık. 1 kasımda yapmış olduğumuz erken seçimi fırsat bilerek direk çalışmalıyız. Biz ülkemiz için elimizi kolumuz değil tüm bedenimizi taşın altına koymalıyız. Ülkemizin karşısında çok engeller ve tehlikeler vardır. Bugün gündemde terör örgütü var. Bunun sorumluları kim bunu görmemiz gerekli. Hükümet şart nedir dedi PKK silah bırakacak dendi. Gecen yıllar arasında bu durum olmadı. Bu AKP, PKK’nın şehirde ve dağlarda güçlenmesine neden oldu.”şeklinde konuştu.

anpksuxsvjww5qcdogpcnljasybqbqdb9vnjogvduy5g.jpg

Aday eski Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya, “ Sıralamada nerede olacağımı hiç bakmadan aday oldum. Çünkü partiye ve bu ülkeye hizmet etmek için uğraştım. Seçimin hemen arkasında genel merkezimiz herşey de yapıcı oldu. Oyunbozan olmamak adına yapıcı bir CHP olduk. Önce Türkiye dedik ve çok samimi bir şekilde masaya oturduk. Bir internet fonemeni var Fuat Avni Diye o seçim sonrası öyle şeyler yazdıki terör olayları çıkacak ekonomik kriz olacak dedi ve hepsi çıktı. Saray senaryosu ile seçime gidiyoruz.”şeklinde konuştu.

Yavuz Karan, “ O kaçak sarayı 1 Kasım da yıkacağız ve orayı okula yapacağız. Eğer Türkiye’de siz terörün bitmesini istiyorsanız önce siz BOP başkanlığından vaz geçeceksiniz. Çadır mahkemesinde sizler bunları bıraktınız. Türkiye bölünmeye gidiyor. Akıl adamları vardı bunların. Bugün Trabzonlular Güney doğuya gidemiyor, onlarda buraya gelemiyor. Bu AKP defşirme adayları Trabzon’a yolladılar. Dün, Sera gölünde bir kaza oldu orada ölen insanlar 500 TL yüzünden öldüler. Bu Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başkanlığını yap sen. Bu Süleyman Soylu’yu şutladıla. Dediler ki; AKP genel merkezinde bu adam miras yedi şutladılar onu şimdi sıra Trabzon’dan şutlayacağız bu Süleymanı.”dedi.

Trabzon Milletvekili ve 1 Kasım Adayı Haluk Pekşen, “ AKP’li seçmenin kafası çok karışık. Siyasi önder kabul ettikleri Erbakan hocalarının Finans banka 35 Milyon dolar yatırdıklarını öğrenen AKP’li seçmen şok yaşadı. Levent Gültekin bir kitap yazdı. Orada şunu yazmış, ger alanda yenildik bu nedenle sesiz ve şaşkınlık yarattık. Bilimde yenildiler, sanatta yenildiler. Çağını yaşamış olduğu dünya ile çatıştılar. Erdoğan, 150 yıllık felsefelerini yıktılar. Dindar adam çalmaz yalan söylemez. Bu nedenle büyük bir yıkım yediler. Siyasi Çıkar hevesi ile büyük kırılmalar yaşattılar. Yola çıktıkları tüm adamlarını reis ya sattı yada bıraktılar.”şeklinde konuştu.

Ayrıntılar geliyor...

aktxgbsdwdicbds9g7uxn5mmcsvytlqyoe-sj-l5r1sw.jpg

anlvqfrlp8xpcgn1dyee7-d0hph51vnvm0at-zfph1do.jpg

an9oqxldvia67vpsomxp7foc-mxhwqso7rknmz8dwxhc.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler