CHP: "Suç olayları araştırılsın"

CHP, suç işleme ve intihar olaylarının tespit edilerek, bunun engellenmesi için alınacak önlemlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırması açılmasını istedi.CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığı'na sunula

CHP: "Suç olayları araştırılsın"

CHP, suç işleme ve intihar olaylarının tespit edilerek, bunun engellenmesi için alınacak önlemlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırması açılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığı'na sunulan araştırma önergesinin gerekçesinde, 10 yıllık süreçte yaşanan ekonomik krizler, alım gücünün düşmesi, vatandaşların büyük bir borç batağına sürüklenmesinin, toplumdaki suç ve suçluluk oranı ile intihar olaylarında önemli artışa neden olduğu savunuldu.

Gerekçede, ''Yıllara göre değişkenlik, artış gösteren suç ve intihar olayları hakkında ne tür suçlarda artış görüldüğü ile suç ve intihar olaylarındaki artış hakkında istatistiki inceleme yapılarak, bunun sonucunda getirilebilecek çözümleri değerlendirmek amacıyla Meclis Araştırması yapılması büyük bir önem taşımaktadır'' denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset