CHP Milletvekili adaylarını tanıtıyor

Genel Merkez'de düzenlenen törende, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir konuşma yapması bekleniyor. Sabah saatlerinden itibaren milletvekili adayları genel merkeze gelmeye başladı. Denizli ikinci sıradan aday gösterilen eski Erzincan Cumhuriyet Başsav

CHP Milletvekili adaylarını tanıtıyor

Genel Merkez'de düzenlenen törende, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir konuşma yapması bekleniyor. Sabah saatlerinden itibaren milletvekili adayları genel merkeze gelmeye başladı.

 

Denizli ikinci sıradan aday gösterilen eski Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner, partinin aldığı karara herkesin saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

 

Ankara'dan aday gösterilen eski ATO Başkanı Sinan Aygün ise 1 Mayıs'a kadar konuşmama kararı olduğunu belirterek o tarihte konuşacağını ifade etti. Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya'dan birinci sıra adayı Deniz Baykal da gazetecilerin soruları karşısında görüş vermeye değil, dinlemeye geldiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler