CHP listesi ne kadar değişecek ?

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, 1 Kasım genel seçimlerinde mevcut listelerinin yüzde 99'unu koruyacaklarını söyledi.CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Çankaya Belediyesi tarafından Yeşilkent Mühye köyünde kurulan Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri'ni z

CHP listesi ne kadar değişecek ?

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, 1 Kasım genel seçimlerinde mevcut listelerinin yüzde 99'unu koruyacaklarını söyledi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Çankaya Belediyesi tarafından Yeşilkent Mühye köyünde kurulan Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri'ni ziyaret etti. Kurbanlık alanı gezdikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tekin, Türkiye ile ilgili söylenecek çok söz olduğunu belirterek, 1 Kasım genel seçimlerinde YSK ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez" e önemli görevler düştüğünü kaydederek, "Bizim en kutsal değerlerimizi temsil eden Diyanet İşleri Başkanının bu süreçle ilgili, bu olumsuzluklarla ilgili seçimle ilgili Sayın Görmez'in çok önemli cümleler kullanmasını istiyorum" diye konuştu.

Açıklamalarının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Tekin, "Aday listeniz de tablo nedir?" sorusuna, "7 Haziran'dan sonra genel başkanımız ve parti yöneticilerimiz olarak bizim o günden itibaren Türkiye'de olup bitenlerle ilgili bu süreci bunlarla harcadık. Mevcut listelerimizin yüzde 99'u korunacak. Yüzde 1'i de şu demektir; Özellikle 22 tane il ilgili çok az oy ile kaybettiğimiz yerler var. Buralarla ilgili çalışmalar bitti. Perşembe günü hepiniz göreceksiniz. CHP içe dönük milletvekili sıralaması tartışması asla yoktur ve asla olmayacaktır" cevabını verdi.

Kurbanlık satış ve kesim yerlerini ziyaret eden Tekin, satıcılardan da kurbanlıklar hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset