CHP Liderinden Başbakan'a jet yanıt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Bütçe görüşmeleri sırasında CHP sıralarına dönerek "Sizin de darbecilerden farkınız yok. Siz de darbecisiniz." diyen Başbakan Davutoğlu'na cevap geldi. Kılıçdaroğlu, "Biz hiçbir zaman darbeleri desteklemedik. Ama kendisi

CHP Liderinden Başbakan'a jet yanıt
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Bütçe görüşmeleri sırasında CHP sıralarına dönerek "Sizin de darbecilerden farkınız yok. Siz de darbecisiniz." diyen Başbakan Davutoğlu'na cevap geldi. Kılıçdaroğlu, "Biz hiçbir zaman darbeleri desteklemedik. Ama kendisi hiçbir şeyin farkında olmadığı gibi bunun da farkında değil." ifadelerini kullandı.
 
MECLİS'İ KARIŞTIRAN SÖZLER
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 bütçe görüşmelerinde egzoz dumanıyla ısınmaya çalışan Suriyeli kız fotoğrafı üzerinde kendilerine eleştiride bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Davutoğlu, "Siz bunları sömürüyorusunuz. Sizin de darbecilerden farkınız yok. Siz de darbecisiniz." dedi. Bu sözler üzerine Meclis karıştı ve CHP'liler sert tepki gösterdi, AK Partililer ise Başbakan'ı ayakta alkışladı.
 
İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Meclis'i karıştıran konuşması ve Kılıçdaroğlu'nun cevabı:
 
"SİZE DE KARŞIYIZ SİZ DE DARBECİSİNİZ"
 
Bütçe görüşmeleri sırasında söz alan Başbakan Davutoğlu, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'na dönerek "Sayın Kılıçdaroğlu, Beşar Esad'ın Türkiye'ye gönderdiği o küçük kız var ya biz sizin dediğinizi yapsaydık o çocuk Türkiye'ye gelemeyecekti. O kız şu an yaşamıyor olacaktı. Bayırbucak Türkmenleri katledilirken siz heyet gönderdiniz. Esad'ın elini sıktınız. Sayın Kılıçdaroğlu Mısır'a hiç gitmemiş. Gidip bir taksiye binse taksi parası almazlar. Biz darbecilere karşıyız. Size de karşıyız siz de darbecisiniz." dedi.
 
CEVAP GECİKMEDİ
 
Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu sözlerine sert tepki göstererek "biz hiçbir zmaan darbelere destek vermedik. Vermeyeceğiz de. Ama kendisi hiçbir şeyin farkında olmadığı gibi bunun da farkında değil maalesef" cevabı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset