CHP konvoyuna şok saldırı!

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde seçim çalışmalarını yürüten CHP konvoyuna bir grup tarafından taşlı ve sopalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, konvoydaki araçlarda hasar meydana geldi.CHP'nin Mardin'de 1'inci sıra milletvekili ad

CHP konvoyuna şok saldırı!

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde seçim çalışmalarını yürüten CHP konvoyuna bir grup tarafından taşlı ve sopalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, konvoydaki araçlarda hasar meydana geldi.

CHP'nin Mardin'de 1'inci sıra milletvekili adayı Reşit Kılıç, bugün seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürdü. Kılıç'ın da içinde bulunduğu yaklaşık 80 araçtan oluşan seçim konvoyu Nusaybin'in 27 Mayıs Caddesi üzerinden geçişi sırasında henüz kimlikleri belirlenemeyen 30-40 kişilik bir grubun taşlı ve sapalı saldırına uğradı.

Taş ve sapalarla saldıran grup, bazı araçların camlarını kırıp, kaportalarına hasar verirken, araçlar üzerindeki afişleri yırttı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırganlar ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

Saldırının ardından CHP'liler olay yerinden ayrılarak seçim çalışmalarını sürdürmek için Midyat İlçesi'ne geçti. Polis, CHP'lilere saldıranları yakalamak için ilçede geniş kapsamlı operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler