CHP konvoyu kaza yaptı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve beraberindeki heyet, Şırnak'ın Uludere ilçesine giderken kaza geçirdi. Konvoyda meydana gelen kazada bir parti meclisi üyesi yaralandı.Sabah saatlerinde karayolu ile Uludere'ye

CHP konvoyu kaza yaptı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve beraberindeki heyet, Şırnak'ın Uludere ilçesine giderken kaza geçirdi. Konvoyda meydana gelen kazada bir parti meclisi üyesi yaralandı.

Sabah saatlerinde karayolu ile Uludere'ye hareket eden Kılıçdaroğlu ve ekibi, Bitlis'e 5 kilometre kala kaza geçirdi. Kazada bir parti meclisi üyesi yaralandı.

Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Uludere'ye heyetin devam edeceğini ve taziye ziyaretinde bulunacaklarını açıkladı.

Dün akşam Kılıçdaroğlu, 35 kişinin hayatını kaybettiği Uludere'ye taziye ziyaretinde bulunacaklarını açıklamıştı. Valilikten helikopter talep edildiği, valiliğin de akşam saatlerinde uçuş yapacak ekibin isim listesini verdiği, fakat hava muhalefeti nedeniyle helikopter uçuşunun iptal edildiği belirtilmişti. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet de sabah saatlerinde Uludere'ye gitmek için yola çıkmıştı.

Van temasları nedeniyle Kılıçdaroğlu'nun Erciş'te ziyaretlerde bulunduktan sonra helikopterle Uludere'ye gitmesi bekleniyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler