CHP istedi, AK Parti kabul etti!

Madalya ve nişan hak edenlerin ölümü durumunda, madalya ve nişanın en büyük erkek çocuğa verilmesi hükmünün “erkek egemenliği” oluşturduğu gerekçesiyle, “en büyük çocuğa” şeklinde değiştirilmesini öneren CHP’li Mustafa Moroğlu’nun teklifi, AK Parti oyları

CHP istedi, AK Parti kabul etti!

Madalya ve nişan hak edenlerin ölümü durumunda, madalya ve nişanın en büyük erkek çocuğa verilmesi hükmünün “erkek egemenliği” oluşturduğu gerekçesiyle, “en büyük çocuğa” şeklinde değiştirilmesini öneren CHP’li Mustafa Moroğlu’nun teklifi, AK Parti oylarıyla kabul gördü.

Vatan gazetesinden Levent İçgen'in haberine göre AK Partili Oğuz Kağan Köksal öneriye önce, “Osmanlı geleneği, soyun devamını erkek sağlıyor” diyerek itiraz etti, ancak Bakan İsmet Yılmaz’ın, “Ben önergeye katılırım” sözleri üzerine kabul etmek durumunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler