CHP heyeti Sur’u gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır milletvekili adayları, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından Sur ilçesini gezerek, incelemelerde bulundu.CHP Diyarbakır milletvekili adayları Aslı Açıkgöz, İlhan Baran ve Hamit Fidan ile il örgütü üyeleri

CHP heyeti Sur’u gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır milletvekili adayları, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından Sur ilçesini gezerek, incelemelerde bulundu.

CHP Diyarbakır milletvekili adayları Aslı Açıkgöz, İlhan Baran ve Hamit Fidan ile il örgütü üyeleri, Sur ilçesini gezerek, incelemelerde bulundu. Ziyarette kısa bir açıklama yapan CHP Diyarbakır milletvekili adayı Aslı Açıkgöz, izlenimlerinin pek de iç açıcı olmadığını belirterek, çıkan olaylar nedeni ile yaklaşık yüz evin kullanılamaz hale geldiğini söyledi. Vatandaşların sokağa çıkma yasağı boyunca zor anlar yaşadığını kaydeden Açıkgöz, "Kazılan hendekler ve bu hendeklerin gelişi güzel kapatılması sokaklarda yürümeyi engelliyor. Evlere isabet eden kurşunlardan da anlayacağımız üzere çok şiddetli çatışmalar yaşanmış ve halk zarar görmüş. Biz her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Evleri gezerek halkın sorunlarını dinliyoruz. Sorunun çözümünün takipçisi olacağız" dedi.

CHP heyeti Sur’u gezdi

CHP heyeti Sur’u gezdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset