CHP Giresun ön seçim istiyor

CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı düzenlediği basın toplantısında milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesinden yana olduklarını söyledi.CHP eski İl Başkanı Eşref Karaibrahim’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından CHP il Ba

CHP Giresun ön seçim istiyor

CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı düzenlediği basın toplantısında milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesinden yana olduklarını söyledi.

CHP eski İl Başkanı Eşref Karaibrahim’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından CHP il Başkanlığı'na atanan Sinan Kitapçı ilk basın toplantısını düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında konuşan CHP il Başkanı Kitapçı “İl başkanı Eşref Karaibrahim’in istifa etmesinin ardından Yönetim Kurulu bu göreve beni layık gördü. Bundan sonra önümüzde önemli bir seçim süreci başlamaktadır. Bu konuda parti merkezimiz tarafından üç ayrı müfettiş gönderildi. Gerekli değerlendirmeler yapılacak ve adayların hangi yöntemle belirleneceği açıklanacaktır. Ancak ben il başkanı olarak milletvekili sıralamasında ön seçimden yanayım. Kim Milletvekili adayı olursa olsun ben ve ekibim Giresun’da mevcut oy oranımız olan 62 bin oyu yukarıya taşımak için elimizden gelenin en iyisi yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler