CHP anketinden Trabzon için ilginç sonuç!

Bir anket şirketi tarafından yapılan ankette; CHP’li seçmenlerin, 5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak kurultaya bakış açılarına yer verildi.Anketin sonuçlarına göre Trabzon'dan çıkan sonuç dikkat çekti. Sonuca göre Trabzon'da CHP'ye oy veren seçmenler nezdin

CHP anketinden Trabzon için ilginç sonuç!

Bir anket şirketi tarafından yapılan ankette; CHP’li seçmenlerin, 5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak kurultaya bakış açılarına yer verildi.

Anketin sonuçlarına göre Trabzon'dan çıkan sonuç dikkat çekti. Sonuca göre Trabzon'da CHP'ye oy veren seçmenler nezdinde yüzde 40.4 Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklerken yüzde 46.7 Muharrem İnce'yi desteklediğini ifade etti. Bu kişilerin yüzde 12.9 ise kararsız olarak görüş belirtti.

1-018.jpg

ANKET NÜFUS YOĞUNLUĞU OLAN 15 İLDE YAPILDI

CHP'ye oy veren seçmenlerle yüz yüze yapılan anket nüfus yoğunluğu fazla olan 15 ilde toplamda 10.500 kişi ile görüşülerek gerçekleştirildi. CHP'nin mevcut Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce'nin yarışacağı kurultayın nabzını tutan ankette CHP'li seçmenler nezdinde hangi adayın daha şanslı olduğunu sorguladı.

9 İL MUHARREM İNCE DEDİ

Sonuçlara göre; CHP seçmeni kurultay öncesi Muharrem İnce'nin Genel Başkan olmasını istiyor. 15 ildeki sonuçları 9'unda önde çıkan İnce özellikle büyük şehirlerde Kılıçdaroğlu'nu geride bıraktı.


KILIÇDAROĞLU'NU 6 İL DESTEKLEDİ

Ankette Kemal Kılıçdaroğlu'na ise, içlerinde  Şanlıurfa, Mersin, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır ve Adana'nın bulunduğu 6 il destekledi.

İZMİR ŞAŞIRTTI

En dikkat çeken veri İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir'deki sonuçlar oldu. CHP'li seçmen nezdinde büyük şehirlerde İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde olduğu görüldü. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye üstünlük sağladığı metropoller ise Adana ve Mersin oldu.

5_3636.jpg

1_4453.jpg


2_1811.jpg


3_9727.jpg

4_363.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler