CHP Akyazı'ya karşı mı, söylesin?

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak AK Parti Akyazı’yı destekleyip CHP karşı çıkıyorsa bunu açıksa söylesin. Sahil yoluna, köprüye, enerjiye karşı çıktılar. Bu cevabı CHP’lilerden bekliyoruz” dedi.AK Parti Seçim çalışmaları

CHP Akyazı'ya karşı mı, söylesin?

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak AK Parti Akyazı’yı destekleyip CHP karşı çıkıyorsa bunu açıksa söylesin. Sahil yoluna, köprüye, enerjiye karşı çıktılar. Bu cevabı CHP’lilerden bekliyoruz” dedi.

AK Parti Seçim çalışmaları hızla devam ederken AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak Kunduracılar Caddesinde esnafları ziyaret ederek destek ve dua istedi.  Bakan Özak burada yaptığı açıklamada “Halkımıza müteşekkiriz 8,5 yılda bize güvendiler. Yaptıklarımız yapacaklarımız teminatı olduğu için halkımıza yapacaklarımızı anlatıyoruz. Halkımızın güvenini sarsmamaya çalıştı. Türkiye’de çok şey iyileşti, ama yapılacak çok şey daha var. Trabzon’daki işsizlik sorununu da yapılan projelerle çözmeye çalışacağız. AK Parti Akyazı’yı destekleyip CHP karşı çıkıyorsa bunu açıksa söylesin. Sahil yoluna, köprüye, enerjiye karşı çıktılar. Bu cevabı CHP’lilerden bekliyoruz. Biz yaparken onlar mani oluyor. Ayasofya’yı eski belediye başkanı yapamaz demişti, oradan geçerken sola bakamıyor galiba. 5 yıl lak lakla geçince onların yapamadıklarını yaptık. İftira atmıyoruz. İftirayla 2004’de o koltuğa oturuldu. Vatandaşa yalan söylemiyoruz. Mazotu 1 TL’ye indireceğim diyen Cem Uzan şu anda Türkiye’ye giremiyor. İnşallah 1,5 TL’ye indireceğim diyen beyefendi de aynı duruma düşmez” dedi.

Halkında yoğun ilgi gösterdiği Bakan Özak, vatandaşlarında derdini dinleyerek sorunları olanların çözülmesi talimatını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler